Change Coaching Logo

Being coached by Marloes allowed me to make my life goals come true. One day I came across a statement, ‘A goal without a plan is just... a wish’. I saw the dreams in my head were just floating around, nothing was happening to make them actually happen. I did not want them to just be wishes!

I went to Marloes and she helped to make my goals concrete. She taught me methods in which to break them down and achieve them. Step by step. I still use these methods, and know I will use them for the rest of my life.

- Robin, 32 jaar -

Ik voel me vrijer

Na gesprekken met mijn coach, kreeg ik zoveel energie dat ik met veel meer dingen aan de slag ging. Ik denk dat dit komt omdat ik me bewuster werd van waar ik mee bezig ben en omdat Marloes veel dingen in een positief daglicht zette.

De coaching voelde als een grote steun in mijn rug om alles weer op een rijtje te krijgen. Ook al hebben we maar een aantal gesprekken gehad, voor mijn gevoel, heb ik bergen verzet.

Marloes kwam gelijk heel vertrouwd over. Soms kon ik bijna niet stoppen met over mezelf en de situatie waarin ik me bevind te vertellen. Marloes gaf me daar de ruimte voor. Wist toch uit alle warrigheid de kernpunten te pakken en me daar over na te laten denken. Ze is duidelijk in de communicatie. Bovendien vind ik het ook heel fijn dat er alle tijd voor mij is. Voor mijn gevoel is er veel veranderd met mezelf. Ik voel zoveel meer rust en krijg zoveel nieuw bewustzijn. Ik voel me vrijer om te doen wat ik wil.

- Jolien, 25 jaar -

Marloes helpt mij te laten inzien dat de verandering buiten mijn comfortzone ligt. Als ik mijn dromen wil realiseren, kan ik niet in mijn veilige zone blijf hangen.

Marloes helpt me te geloven in mijn eigen potenties en dat -als ik wil- ik mijn dromen kan realiseren. Stap voor stap.

- Camillo, 41 jaar -

Marloes taught me

Marloes haar manier van coachen is een verademing. Haar positieve energie en optimisme zijn zeer aanstekelijk. Door een goede inventarisatie van talenten en valkuilen creëert Marloes inzicht in persoonlijke grenzen en uitdagingen. Zij analyseert en structureert probleemgebieden en bakent deze af om zo samen een strategie te kiezen om ze op te lossen. Bij een crisis of belangrijke beslissingen projecteert zij alle mogelijke uitkomsten. Ik deel nu haar visie dat elke situatie winst kan opleveren. Deze benadering creëert rust, kracht en zelfvertrouwen en geeft het gevoel dat je alles aankan.

Marloes werkt met persoonlijke uitdagende opdrachten waarin je jezelf analyseert en leert te focussen op vastgestelde prioriteiten. Ze leerde mij de keuze om iets dat in eerste negatief voelt om te buigen naar iets positiefs. Haar manier van werken is zeer persoonlijk en ze levert een positieve bijdrage aan zowel zakelijke als persoonlijke issues.

Dankzij Marloes realiseer me dat ik mijn kwaliteiten sterker zijn dan mijn onzekerheden. Ik ben nu een zelfbewuster, positiever en vrolijker mens geworden waar ik oneindig dankbaar voor ben. De zoektocht naar mijn ware ik is dankzij Marloes in een stroomversnelling gekomen en daar pluk ik iedere dag dankbaar de vruchten van.

- Morgan, 37 jaar -

Het was even wennen om aan een onbekend iemand over mijn problemen te vertellen, maar bij Marloes voelde dit al snel vertrouwd. Ik dacht altijd dat ik zelf slim genoeg was om mijn eigen problemen te doorgronden en op te lossen, maar Marloes wist me op het juiste moment een spiegel voor te houden en me de juiste richting in te duwen. Wat me vooral bij zal blijven is dat ik zelf kan bepalen hoe ik met positieve en negatieve gedachtes en situaties om kan gaan. Doordat we een aantal vaste patronen en gedachtes hebben kunnen doorbreken, ben ik de leuke dingen in het leven weer gaan opzoeken en sta ik open voor nieuwe uitdagingen.

- Frank, 27 jaar -